Onze werkwijze

Wij van Aqualon van Herk zorgen ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld; zo zorgen wij, volledig volgens wens, voor een badkamer ontwerp en realisatie!

Om te komen tot de badkamer van uw dromen doorlopen we samen een aantal stappen, of noem het onze werkwijze. Deze werkwijze resulteert altijd in het gewenste resultaat en staat symbool voor wie we zijn, wat we doen én waarom we het op deze manier doen.

Inspiratiecentrum
Van advies tot gebruiksklare- droombadkamer
Installatie door eigen installateurs

Inspiratiecentrum

Wij inspireren u met een uniek badkamer ontwerp. Maar, woorden hebben niet hetzelfde effect als ervaren, voelen en zien. Een bezoek aan ons inspiratiecentrum (450 m2) vormt dan ook het fundament onder uw toekomstige badkamer. Onze Inspiratie-adviseurs nemen u mee in de wereld van badkamers en sanitair. U maakt kennis met materialen, ontdekt de laatste trends en ontwikkelingen en bovenal wordt u geïnspireerd.

1

Van advies tot gebruiksklare- droombadkamer

De badkamer van uw dromen komt niet tot stand door het bij elkaar klikken van verschillende producten en materialen in ons systeem en het uitwerken van een vluchtige tekening. Bij Aqualon gaan we een stapje verder. Advies vormt de basis. Van het invullen van het perfecte en bijpassende zeeppompje tot aan het eindresultaat. Wij ontzorgen of beter gezegd verzorgen -letterlijk- van A tot Z. Aan de hand van onze 3D tekensoftware loopt u met een VR-bril -letterlijk- door uw toekomstige badkamer. Wel zo fijn, want zo wordt alles vooraf concreet en tastbaar en zetten we op voorhand de ‘puntjes op de i’. Als het badkamer ontwerp akkoord is, volgt een opname bij u thuis. Zo komen we tot één totaalprijs, zonder onverwachte kosten; wij houden van duidelijkheid. Na opname plannen we een afspraak om het definitieve badkamer ontwerp en bijbehorende offerte door te spreken en waar nodig aan te passen. Na akkoord op het ontwerp en offerte, gaan we direct voor u aan de slag met de realisatie van de badkamer. U heeft één vast aanspreekpunt waarmee u ook tijdens de uitvoering direct contact hebt. Dat werkt wel zo prettig.

2

Installatie door eigen installateurs

Binnen het team van Aqualon van Herk Badkamer realisatie werken we enkel en alleen met eigen installateurs én die van onze partner -of beter gezegd ‘familielid’- Aqualon van Zutphen Installatietechniek. Eén en dezelfde filosofie, korte lijnen én resultaat dat iedereen tot tevredenheid stemt.

3