Gerealiseerde badkamerprojecten

Wij creëren en realiseren badkamers; verbluffend mooi. Uw droombadkamer staat hier waarschijnlijk niet tussen. Logisch, dromen zijn wat ons betreft maatwerk. Maar, laat uzelf door deze gerealiseerde badkamerprojecten inspireren en zie hoe wij innovatie, design, functionaliteit en beleving samen laten komen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak met ons via de contactpagina of bel ons.

“Wij staan vooruitstrevend vakmanschap.”
“De badkamer is een onmisbaar element in uw dagelijkse leven.”
“Wij laten innovatie, design, functionaliteit en beleving samenkomen.”

Een afspraak maken

Wilt een advies over de realisatie van uw badkamer? Dan plannen wij graag een afspraak met u in. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om uw specifieke wensen, behoeften en budget kenbaar te maken en geven wij u een eerste advies. Daarnaast kunt u de badkameropstellingen en tegelafdeling bekijken. Samen met u geven wij invulling aan uw eigen badkamerproject.

Afspraken vinden plaats in alles rust, met volledige focus op u. Een bezoekafspraak met een van onze Inspiratie-adviseurs aan ons inspiratiecentrum wordt daarom ingepland op afspraak. Natuurlijk bent u van harte welkom om -zonder afspraak- een bezoek te brengen aan ons inspiratiecentrum om ideeën op te doen. Tijdens dit bezoek kunnen we desgewenst direct een afspraak inplannen.