Een afspraak maken

Afspraken bij Aqualon van Herk vinden plaats in alles rust, met volledige focus op u. Een bezoekafspraak met een van onze Inspiratie-adviseurs aan ons inspiratiecentrum wordt daarom ingepland op afspraak. Ook wanneer u nog aan het oriënteren bent, krijgt u alle ruimte om eerst inspiratie op te doen.

Wilt u dus advies over de realisatie van uw badkamer? Dan helpen we u graag tijdens een persoonlijk gesprek in ons inspiratiecentrum. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om uw specifieke wensen, behoeften en budget kenbaar te maken en geven wij u een eerste advies. Daarnaast kunt u de badkameropstellingen en tegelafdeling bekijken.

Maak uw afspraak via het contactformulier hieronder.

Openingstijden

Ons inspiratiecentrum is geopend:
Dinsdag t/m vrijdag
9.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
9.00 uur - 16.00 uur
Maandag
Gesloten
Lunchpauze (gesloten)
12.15 uur - 13.00 uur

Contactgegevens

T +31 (0)40 201 33 27
Vlasstraat 8
5561 AJ Riethoven

KvK nr: 17105034
BTW nr: NL8069.01.901.B01

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Aqualon van Herk Badkamer realisatie is één van de 6.300 leden. Dat geldt ook voor onze partner Aqualon van Zutphen Installatietechniek.

 

Als u kiest voor een bedrijf dat is aangesloten bij Techniek Nederland, dan bent u verzekerd van kwaliteit en goede voorwaarden en als consument de garantie van de Geschillencommissie.

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in

Aqualon van Zutphen neemt Aqualon van Herk over

Ook sanitair en showroom onder de vlag van Aqualon van Zutphen.

Per direct neemt Aqualon van Zutphen ook de sanitair-tak en showroom van Aqualon van Herk over. Deze volledige overname volgt na een eerdere overname van het installatie- en service & onderhoud bedrijf van Aqualon van Herk in januari 2019. De overname maakte Aqualon van Zutphen regionaal gezien tot een van de grotere installatiebedrijven.

De afgelopen 5 jaar is er door de bedrijven intensief samengewerkt op het gebied van sanitair, showroom en installatietechniek. De toegevoegde waarde is in deze periode enorm gebleken en de overname is dan ook een logische vervolgstap.

 

Onderdeel van Aqualon van Zutphen

Net als Installatiebedrijf Schellens en Schellens Technisch Beheer wordt ook Aqualon van Herk volledig onderdeel van Aqualon van Zutphen. Het bedrijf zet haar werkzaamheden als zelfstandige BV voort, maar doet dit volledig onder de vlag van Aqualon van Zutphen. De huidige showroom in Riethoven blijft ook in stand.

 

Organisatiestructuur

Jasper van Zutphen: “Aqualon van Herk draait als een geoliede machine, dus veel gaat er niet veranderen. De ervaren verkoopadviseurs van Aqualon van Herk, Bjorn Aarts, Angelique van Herk en Anouk Braakhuis zetten hun werkzaamheden dan ook op dezelfde voet voort. De rol van Aart, die primair verantwoordelijk was voor de projectbegeleiding op locatie, wordt overgenomen door mijn broer Willem van Zutphen. Met zijn jarenlange ervaring in de uitvoering en zijn klantgerichte benadering zal deze rol hem perfect passen. En, net zoals bij eerdere overnames is ook deze overname uiteindelijk gericht op het optimaal kunnen bedienen van onze klanten.”