Een afspraak maken

Afspraken bij Aqualon van Herk vinden plaats in alles rust, met volledige focus op u. Een bezoekafspraak met een van onze Inspiratie-adviseurs aan ons inspiratiecentrum wordt daarom ingepland op afspraak. Ook wanneer u nog aan het oriënteren bent, krijgt u alle ruimte om eerst inspiratie op te doen.

Wilt u dus advies over de realisatie van uw badkamer? Dan helpen we u graag tijdens een persoonlijk gesprek in ons inspiratiecentrum. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om uw specifieke wensen, behoeften en budget kenbaar te maken en geven wij u een eerste advies. Daarnaast kunt u de badkameropstellingen en tegelafdeling bekijken.

Maak uw afspraak via het contactformulier hieronder.

Openingstijden

Ons inspiratiecentrum is geopend:
Dinsdag t/m vrijdag
9.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
9.00 uur - 16.00 uur
Maandag
Gesloten
Lunchpauze (gesloten)
12.15 uur - 13.00 uur

Contactgegevens

T +31 (0)40 201 33 27
Vlasstraat 8
5561 AJ Riethoven

KvK nr: 17105034
BTW nr: NL8069.01.901.B01

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Aqualon van Herk Badkamer realisatie is één van de 6.300 leden. Dat geldt ook voor onze partner Aqualon van Zutphen Installatietechniek.

 

Als u kiest voor een bedrijf dat is aangesloten bij Techniek Nederland, dan bent u verzekerd van kwaliteit en goede voorwaarden en als consument de garantie van de Geschillencommissie.

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in

Onze partner Aqualon van Zutphen

Keuzes maken en doen waar je gelukkig van wordt. Familie heb je voor het leven. Vanuit dat vertrekpunt kozen wij ervoor om ons volledig te focussen op het realiseren van de meest mooie badkamers; échte pareltjes. En wat betreft onze installatie- en service & onderhouds- werkzaamheden, vonden we in van Zutphen Installatietechniek een partner die deze werkzaamheden op dezelfde voet -wellicht nog beter- voort kan zetten. Om onze gezamenlijke samenwerkings-ambitie extra kracht bij te zetten verbonden we onze namen aan elkaar; Aqualon van Zutphen Installatietechniek, het beste uit één wereld. En dat is niet voor niets.

 

Door de opsplitsing of met een chic woord ‘strategische overname’, ontstaan twee bedrijven die uitblinken in dat wat ze te bieden hebben. Wij (Aqualon van Herk Badkamer realisatie), focussen ons volledig op het creëren en realiseren van de perfecte badkamer. Onze ‘partner’ Aqualon van Zutphen Installatietechniek is de meest slagvaardige partij in de regio wanneer het gaat om W-installaties (zowel zakelijk als particulier). Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken, centrale verwarming, sanitaire installaties, lucht- behandelingsinstallaties en airconditioning.

 

Wat we samen doen? Als familie geven we samen letterlijk invulling aan iedere vraag op het gebied van sanitair, badkamers en installatietechniek. Verschil in focus, maar bovenal het beste uit één wereld.